La Jungla
Joana Sanz i Dani Alves
Foto: Joana Sanz i Dani Alves
famosos

Joana Sanz travessa un moment fatal: se li ha mort la mare i Dani Alves engarjolat

Joana Sanz i Dani Alves
Foto: Joana Sanz i Dani Alves

La model Joana Sanz està travessant un moment fatal en la seva vida. Dani Alves, el seu marit, ha estat empresonat acusat de violar a una jove a una discoteca. Tot això ha passat en un període convuls: la seva mare va morir fa una setmana.

Què ha dit? Ha demanat als mitjans "empatia" i "respecte" per la seva privacitat. Hores abans havia mostrat total suport al seu marit, tot i que la policia ja indicava que el relat del futbolista era incongruent i que tot apuntava a una agressió sexual. 

Què sabem? Ho ha fet a través d'Instagram, i ha revelat que està travessant un període molt dur. "Ma mare ha mort fa una setmana", ha explicat. Tot seguit ha argumentat: "Encara no he començat a assumir que ella no està com perquè em turmentin amb la situació del meu marit". Aquesta és la fotografia que ho destapa: 

D'on venim? Alves va ser empresonat ahir al vespre després que els Mossos recopilessin suficients indicis per creure a la jove agredida i pensar que existeix risc de fuga a un altre país.

Per acabar: La presumpta violació es va produir a l'interior de la sala Sutton, al carrer Tuset de Barcelona, la matinada del 30 de desembre.

  • La víctima va avisar els vigilants de seguretat que el jugador de futbol li havia realitzat tocaments que ella no havia consentit.
  • Dos dies després la dona va denunciar al futbolista per agressió sexual.
  • La denúncia de la dona està judicialitzada i en fase d'instrucció, segons va explicar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Futbol