La Jungla
Foguera de les noies a 'La Isla de las Tentaciones'
Foto: Foguera de les noies a 'La Isla de las Tentaciones' | Telecinco
Televisió

Les primeres fogueres de 'La Isla de Las Tentaciones' provoquen un incendiari descontrol

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foguera de les noies a 'La Isla de las Tentaciones'
Foto: Foguera de les noies a 'La Isla de las Tentaciones' | Telecinco

La tercera entrega de la sisena edició de La Isla de las Tentaciones ha arribat carregada d’imatges pels concursants, que s’han reunit per visionar les primeres imatges de les seves parelles a les respectives vil·les.

Context: A les fogueres, els concursants veuen imatges més “pujades de to” de les seves respectives parelles. Les tenses imatges han provocat un efecte d’acció-reacció.

Al detall: 

  • Elena ha explotat en veure l’excessiu tonteig de la seva parella David amb María, que l’ha definit com un “noi calent” i que està seguint el mateix patró amb la temptadora que amb ella.
  • Laura i Lydia, en veure que les seves parelles s’estan deixant emportar amb les temptadores, han decidit que no es tallaran amb els solters de la seva vil·la.
  • David ha escandalitzat als seus companys al veure que al fons d’unes imatges s’ha vist un petó d’una de les parelles amb un dels solters, tot i que no ha acabat de veure de qui es tractava.
  • Manuel i Alejandro s’han sorprès molt amb les seves parelles, de qui asseguren no reconèixer-les.

A més: El visionament de les primeres imatges de l’edició ha provocat un efecte d’indignació de la mateixa manera que de venjança. Mentre alguns s’han vingut a baix, altres han aprofitat per deixar-se anar a les seves vil·les.

  • David ha caigut en la temptació amb María, de la mateixa manera que Álex amb Yaiza. A l’avanç de la pròxima entrega, es descontrolen les vil·les.