La Jungla
Icònica escena de 'Juego de tronos'
Foto: Icònica escena de 'Juego de tronos' | HBO
Televisió

Sorpresa a Eurovisió: la famosa actriu britànica que presentarà el festival aquest any

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Icònica escena de 'Juego de tronos'
Foto: Icònica escena de 'Juego de tronos' | HBO

El pròxim mes de maig se celebrarà Eurovisió 2023 al Regne Unit, on artistes de tot Europa competiran per aconseguir el micròfon de vidre. Ja propers a la celebració del festival, la BBC ha anunciat els presentadors.

Què sabem?

Al detall: Hannah Waddingham, Alesha Dixon, Julia Sanina i Graham Norton són els escollits per presentar la pròxima edició d'Eurovisió, coneguts al Regne Unit i Ucraïna, país guanyador de l'anterior edició. Aquestes són les personalitats escollides:

  • Hannah Waddingham ha estat el nom que més ha cridat l'atenció, sent una de les comunicadores més internacionals. L'actriu és coneguda, principalment, pel seu paper de Septa Unella a la sèrie Juego de tronos, on va tenir un paper fonamental durant dues temporades, sent la monja que va conduir a Cersei Lannister pel passeig de la vergonya a Desembarco del Rey. A més, l'actriu ha tingut papers a Sex Education i Ted Lasso, amb la qual va guanyar un Emmy.
  • L'actual presentadora de Dance Dance Dance de la BBC, Alesha Dixon, és rapera, ballarina, model i presentadora britànica. 
  • Julia Sanina és cantant i líder del grup 'The Hardkiss'. És una celebritat a Ucraïna, on ha participat en programes com Bailando con las estrellas o X-Factor.
  • Graham Norton és un dels presentadors més famosos de la televisió britànica (The Graham Norton Show). A més, és un dels rostres més units a Eurovisió, ja que ha sigut comentarista de les retransmissions del festival al Regne Unit des de l'any 2009. Norton no estarà present a les semifinals, sent les seves tres companyes les encarregades de conduir les dues nits.

A més: Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant espanyola a Eurovisió aquest any, es posiciona en el Top 10 de les cases d'apostes de tot el món.