La Jungla
Achraf Hakimi i Hiba Abouk
Foto: Achraf Hakimi i Hiba Abouk
Agressió sexual

La dona del futbolista Hakimi, acusat de violació, vol separar-se i esborra fotos

Temps de lectura: 2 minuts
Achraf Hakimi i Hiba Abouk
Foto: Achraf Hakimi i Hiba Abouk

Hiba Abouk encara no ha dit res públicament sobre la denúncia per violació que ha recaigut sobre el seu marit, el futbolista del PSG Achraf Hakimi. Tot i això, ja ha començat a prendre distància.

Context: Haikimi està sent investigat per presumpta violació d'un jove aquest cap de setmana passat. Segons Le Parisien, una noia de 23 anys va presentar una denúncia a la comissaria Nogent-Sur-Marne i va explicar que el futbolista l'havia violat.

Què en sabem? Tot i que Hiba Abouk no s'ha pronunciat, alguns mitjans asseguren que ja ha iniciat els tràmits per separar-se després de conèixer els greus fets que li imputen al seu marit.

  • També ha decidit esborrar fotografies que tenia dels dos junts a Instagram. Abouk encara en té alguna publicada, i es tracta del reportatge que tots dos van fer per Vogue i altres antigues, de fa com sis mesos.
  • Hiba Abouk doncs ha seguit el mateix mètode que Joana Sanz, dona de Dani Alves, i ha decidit eliminar la majoria de fotografies de les seves xarxes socials amb el futbolista acusat de presumpta violació.

La denúncia: La víctima hauria contactat amb el futbolista a través de les xarxes socials i abans d'un partit es van citar a casa del marroquí. Allà el futbolista es va sobrepassar i la va violentar fent-li petons sense el seu permís, va aixecar-li la roba, li va magrejar els pits i li va introduir els dits a la vagina tot i el seu 'no'. 

  • La noia va aconseguir desfer-se d'ell d'una coça i va enviar un missatge a una amiga, que va anar a buscar-la al domicili del futbolista a Boulogne-Billancourt.
Categoria: La Jungla