La Jungla
Foto: | EFE
Xarxes

Leo Messi amb pantalons de futbol i tothom es fixa en el mateix: "Baixa l'arma"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | EFE

El que va ser jugador de futbol del Barcelona, Leo Messi, provoca la bogeria a les xarxes socials amb les últimes imatges que ha compartit.

Què sabem? Leo Messi ha viscut una nit molt especial. I és que tots els jugadors de la Selecció Argentina han visitat la seu de la CONMEBOL, la Confederació Sud-americana de Futbol, ubicada a Luque, a Paraguay, per rebre un reconeixement en un acte anomenat La nit de les estrelles. Un acte, amb motiu de la victòria de la Selecció Argentina en el Mundial de Qatar 2022, on Leo Messi també ha rebut, per part del president de la CONMEBOL, Alejandro Domínguez, rèpliques dels trofeus que ha guanyat amb la Selecció Argentina i una estàtua de cera, a mida real, on apareix amb la Copa del Món. Una estàtua de cera que quedarà exposada en el museu de la CONMEBOL, juntament amb les figures de Diego Armando Maradona i Pelé.

Què ha passat? Leo Messi ha compartit a les seves xarxes socials algunes imatges de l'especial nit que acaba de viure. En total ha publicat quatre fotografies en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 447 milions de seguidors. I precisament una de les imatges que ha compartit Leo Messi a les seves xarxes ha creat un gran rebombori entre els seus seguidors.

En detall: La imatge amb la qual tothom s'ha fixat de Leo Messi és una, la primera per ser concrets, on apareix lluint l'equipació de la Selecció Argentina mentre apareix al costat de la seva figura de cera mida real. Una estampa on Leo Messi llueix cames i tatuatges, amb un pantaló d'esport curt color blau marí. Un pantaló que, per alguns, insinua la potent davantera que tindria el jugador argentí. Parlem d'això:

Per acabar: Els comentaris no s'han fet esperar. Molts dels seus seguidors li han dedicat tota mena de missatges. Alguns d'ells són: "Baixa l'arma", "No m'apuntis amb l'escopeta", "Portes la copa del món fins i tot en el lavabo", "Vas armat", "Vigila on apuntes", "Es nota que estaves content" o "No treguis la pistola". Comentaris per a tots els gustos que Leo Messi ha optat per no respondre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Leo Messi