La Jungla
Ana Obregón s'enfada amb els periodistes
Foto: Ana Obregón s'enfada amb els periodistes | Telecinco
Televisió

Ana Obregón es nega a parlar en directe al programa especial de Telecinco

Temps de lectura: 2 minuts
Ana Obregón s'enfada amb els periodistes
Foto: Ana Obregón s'enfada amb els periodistes | Telecinco

Ana Obregón segueix donant titulars i és que l'última ha estat que s'ha negat a entrar en directe al programa de Telecinco dedicat a la seva persona, enmig de la polèmica per haver aconseguit per mitjà de gestació subrogada un fill d'Álex Lequio.

Context: Telecinco ha vist una oportunitat d'or en tot l'escàndol que hi ha muntat entorn d'Ana Obregón. Per aquest motiu la cadena ha emès un programa especial aquest divendres 21 d'abril per repassar els últims mesos de la famosa.

  • El programa especial s'ha emès en prime time amb imatges gravades per reporters que no han parat de seguir a Ana. Des que va marxar de Madrid, amb motiu del naixement de la seva neboda, fins avui dia, que es troba a Miami amb la seva neta i una dona que l'ajuda.
  • Un dels objectius del programa, presentat per Santi Acosta, era entrevistar en directe Ana Obregón.

En detall: L'equip desplaçat a la ciutat l'ha caçat dos cops, un mentre passejava la neta i l'altra acompanyada de Susana Uribarri, amiga de la presentadora.

  • Malgrat haver convertit la seva vida en un espectacle mediàtic, Obregón està molt cansada dels reporters. El programa recull una resposta seva al micròfon dels periodistes, tot dient: "Saps què diu la meva nena? A paraules nècies, oïdes sordes".
  • Tot seguit, és preguntada pel seu exmarit i exclama un "Heu aconseguit que m'en vagi", tot marxant del lloc emportant-se el cotxet amb el bebè.

La polèmica: Poc abans que comencés el programa, una reportera va tornar a trobar-se-la i li va proposar en dues ocasions entrar en directe per aconseguir la desitjada entrevista. La seva resposta:

  • "No vull parlar amb ningú. No puc parlar-vos. Res. Gràcies, adéu. Deixeu-me un segon. Ja he parlat amb Santi Acosta i li envio un petó. Cal respectar totes les cadenes i tots els programes. Tothom vol el meu amor i cal respectar-los. Gràcies", va dir, abans de fugir dels reporters.

A partir d'ara: Ana Obregón sí que ha acceptat la invitació d'El Hormiguero, tot i que encara es desconeix la data en què la presentadora visitarà el plató de Pablo Motos.

En xifres: Un 9,1% dels espectadors va seguir el programa monogràfic de Telecinco.

Mentrestant: El bebè s'ha convertit en un personatge públic, tot i només tenir tres setmanes de vida, gràcies al fet que Ana Obregón ja ha aparegut en la portada d'una revista. A més, ella no para de penjar fotos seves a les xarxes socials.

Categoria: La Jungla