La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Gwyneth Paltrow puja la temperatura: així era el sexe amb dos famosos de Hollywood

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

L'actriu Gwyneth Paltrow nascuda a Los Ángeles està en boca de tothom per les últimes declaracions que ha fet. Unes declaracions molt pujades de to que afecten a dos actors molt coneguts per tothom.

Què sabem? L'actriu Gwyneth Paltrow no té pèls a la llengua i al llarg de la seva vida ha estat notícia per multitud de coses. En les últimes hores l'actriu torna a ser notícia per unes declaracions molt picants que han fet molta gràcia a tothom. No sabem si hauran fet la mateixa gràcia als dos actors, mundialment coneguts, dels quals parla l'actriu.

Què ha passat? Paltrow ha estat la convidada del pòdcast Call Her Daddy, presentat per Alexandra Cooper. Un pòdcast on l'actriu guanyadora d'un premi Oscar ha parlat d'algunes de les exparelles més conegudes que ha tingut. Exparelles com Brad Pitt, que durant anys va estar amb Angelina Jolie, amb qui es va casar i va formar una família, o Ben Affleck, que actualment ha refet la seva vida amb Jennifer López, amb qui va sortir quan era jove.

En profunditat: Al seu pas pel pòdcast, Gwyneth Paltrow ha parlat, atenció perquè és fort, de com era el sexe que tenia tant amb Pitt com amb Affleck. Unes declaracions que s'han fet virals i de les quals tothom en parla. Preguntada per la presentadora, Paltrow, més sincera que mai, diu: "Amb en Brad hi havia molta química i era com si fos el meu amor de tota la vida. En Ben era tècnicament perfecte". Unes paraules amb les quals no acaba de quedar clar si es decanta per un, per l'altre o prefereix quedar-se amb els dos a la vegada. El que està clar és que en guarda un molt bon record.

Per acabar: Actualment, la vida sentimental de Gwyneth està lligada al director, guionista i productor de televisió Brad Falchuck, amb qui es va casar l'any 2018, concretament el mes de setembre. Tots dos continuen igual d'enamorats que el seu primer dia. El que l'actriu no ha dit és si el seu actual marit és igual de bo en el llit que Pitt i Affleck, o encara millor. Resoldrà els dubtes aviat, en una segona visita en el pòdcast?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos