La Jungla
Albert Om, presentador d'Islàndia
Foto: Albert Om, presentador d'Islàndia | RAC1
Ràdio

Albert Om, fulminat de RAC1: cancel·len 'Islàndia' per motius econòmics

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Albert Om, presentador d'Islàndia
Foto: Albert Om, presentador d'Islàndia | RAC1

RAC1 no compta amb Islàndia d'Albert Om per la nova graella del setembre, i ha decidit cancel·lar el programa després de set anys en antena. Darrere d'aquest moviment hi hauria la voluntat de reduir costos per part de la nova direcció.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest dimecres el diari ARA, la direcció de RAC1, amb Eulàlia Carbonell i Xavi Pérez al capdavant, hauria decidit prescindir de l'espai d'Albert Om per reduir uns costos de programació que consideren disparats. Un moviment que s'emmarca dins d'una reformulació de la franja de tardes.

En detall: La supressió d'Islàndia podria afectar de retruc el Versió RAC1. El programa de Toni Clapés comença a les 15:00 i dura quatre hores, però a partir del setembre podria allargar la seva durada i ocupar així el buit que deixa l'Albert Om.

  • Ni l'emissora ni el presentador han oficialitzat la decisió de tancar Islàndia, que en l'últim EGM es va quedar en 137.000 oients diaris de mitjana. Lluny del programa que el precedeix: segons el mateix baròmetre, 303.000 persones escolten el Versió RAC1 cada dia.

A més, la cancel·lació d'Islàndia coincideix amb la tornada d'Albert Om a TV3, vuit anys després d'El convidat. El presentador de Taradell agafarà les regnes d'Una altra història, un nou format d'entreteniment que vol reconstruir la història social dels catalans dels darrers cent anys.

Per acabar: Tal com va recordar ell mateix en una entrevista el passat mes de desembre a Ànimes de 8tv, el seu fitxatge per RAC1 l'any 2016 va arribar després d'una breu pausa professional quan va acabar El convidat. "No volia continuar d'esma [...] Després d'un programa tan intens, necessitava aturar-me", va expressar aleshores.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Ràdio Famosos