La Jungla
Foto: | Cuatro
Famosos

El gran lleig de Risto Mejide a la seva ex Natalia Almarcha en el seu viatge a Roma

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Cuatro

Risto Mejide torna a estar solter després de deixar la seva relació amb Natalia Almarcha, la jove de València de 27 anys amb qui ha estat sortint durant els darrers mesos.

Què sabem? La parella ha partit peres després de saber-se, presumptament, que Risto Mejide, al mateix temps que estava amb Natalia, es dedicava a enviar missatge a altres noies a través de les xarxes socials. Uns missatges que, de ser certs, no han agradat gens a la jove de València.

Què ha passat? La revista Lecturas avui dimecres 21 de juny aporta noves dades amb relació a la ruptura entre Risto Mejide i Natalia Almarcha. La revista hauria parlat amb persones de l'entorn de Natalia Almarcha, que asseguren que el presentador i escriptor no va tractar massa bé a la jove. També diuen que entre els dos hi havia una gran diferència econòmica i això va fer que Natalia, en moltes ocasions, se sentís pressionada per intentar portar l'alt nivell de vida que porta Risto Mejide, gràcies a tots els diners que ha fet tant a la televisió com amb la seva empresa de màrqueting i llibres.

En profunditat: Parlant de la ruptura entre Risto i Natalia, la revista se centra en un detall molt lleig que Risto Mejide va tenir amb la jove. Tot va passar unes setmanes abans de deixar-ho quan van fer un viatge romàntic a Roma. Una ciutat que agrada molt a Risto i a la que anava molt amb Laura Escanes. De fet, la filla del presentador i Escanes es diu Roma. El cas és que durant el viatge Natalia Almarcha ho va passar malament perquè va haver de gastar molts diners. Però el més fort va tenir lloc a la tornada. Risto Mejide, per deixar clara la seva posició econòmica i poder, va decidir fer el vol de tornada en primera classe, mentre que Natalia va viatjar sola en classe turista.

Per acabar: Segons ha informat Laura Fa, Risto Mejide estaria penedit de tot el que ha passat amb Natalia Almarcha durant aquests últims dies. Per aquesta raó el presentador estaria disposat a solucionar les diferències i tornar-la a conquistar, per provar sort una segona vegada. Li sortirà bé la jugada?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió