La Jungla
Daniel Sancho, abans d'entrar a presó
Foto: Daniel Sancho, abans d'entrar a presó | Telemadrid
Famosos

L'últim missatge de Daniel Sancho als seus amics: "Algun dia sabreu tota la veritat"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Daniel Sancho, abans d'entrar a presó
Foto: Daniel Sancho, abans d'entrar a presó | Telemadrid

El cas de Daniel Sancho, fill de l'actor Rodolfo Sancho, segueix d'actualitat pel continu d'informacions que van sorgint amb el pas dels dies i les constants filtracions als mitjans de comunicació. Les hores abans d'entrar a presó van ser claus i, ara, s'han fet públics els missatges que va enviar el cuiner als seus amics instants abans de quedar privat de llibertat.

D'on venim: Daniel Sancho va entrar el darrer 7 d'agost a la presó de l'illa de Koh Samui, després de confessar a les autoritats el presumpte assassinat del cirurgià Edwin Arrieta i el vincle sexual amb la víctima.

Què en sabem: 'Lecturas' ha tingut accés a la conversa que Daniel va mantenir amb els seus amics més propers instants abans d'entrar a presó: "Sento que estigueu sent d'aquelles persones que pateixen això".

  • El jove va deixar anar una frase que no ha deixat indiferent pel que es pot arribar a interpretar amb les seves confuses paraules: "Algun dia sabreu tota la veritat".
  • En defensa seva, Sancho va justificar els seus actes per estar "defenent" la seva vida i "la de les persones que estima": "M'estava amenaçant tant a mi com a la meva família".

En detall: Les últimes informacions, segons el director de la presó on està internat el cuiner, indiquen que Daniel estaria en bones condicions al període d'aïllament dins la presó i, com ha informat Nacho Abad a En boca de todos, el seu pare no hauria viatjat a Tailàndia, com apuntaven alguns mitjans.

  • No serà, almenys, fins al dia 16 d'agost, quan termini el període d'aïllament, que el jove podrà fer una llista amb les persones a les quals se'ls permetrà l'accés a la presó per visitar-lo.
Categoria: La Jungla