La Jungla
La reina Letícia, a l'acte de jura de la Constitució d'Elionor
Foto: La reina Letícia, a l'acte de jura de la Constitució d'Elionor | EFE
Casa Reial

Letícia, molt afectada per l'escàndol de les banyes: la seva reacció pública

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
La reina Letícia, a l'acte de jura de la Constitució d'Elionor
Foto: La reina Letícia, a l'acte de jura de la Constitució d'Elionor | EFE

La pitjor setmana de la vida de la reina Letícia. Així de contundent es mostra Pilar Eyre sobre com ha viscut la monarca els esdeveniments posteriors a la filtració de la suposada infidelitat amb Jaime del Burgo, el seu excunyat.

Què en sabem? Segons explica la cronista reial aquest dimecres a Lecturas, Letícia va conèixer que es filtrarien els seus missatges amb Jaime del Burgo el dia abans de l'aniversari de la princesa Elionor. El 30 d'octubre, la reina va rebre una trucada que l'advertia de la publicació de les seves intimitats al nou llibre de Jaime Peñafiel.

En detall: És per aquest motiu que Letícia va aparèixer amb una estranya cara de circumstàncies el dia 31 d'octubre en l'acte de la jura de la Constitució d'Elionor al Congrés. Segons Pilar Eyre, la causa va ser que ja era coneixedora que l'escàndol que estava a punt d'esclatar, i del qual s'ha fet ressò la premsa estrangera, però que ha passat de puntetes a Espanya.

Què diu Pilar Eyre?

  • "S'ha convertit en un veritable calvari, no només per Letícia sinó pel seu marit, la seva germana Telma i els seus pares. També les seves filles, que llegeixen, escolten i pateixen".
  • "El 30 d'octubre Letícia es va assabentar per una trucada que es difondrien els missatges i la seva desesperació no va tenir límit".

Per acabar: Pilar Eyre reflexiona també sobre la causa que ha portat a la filtració de les suposades infidelitats de la reina en aquest moment. Segons la cronista reial, es tracta d'un intent elitista de calumniar Letícia per intentar fer caure la monarquia, igual que va fer la noblesa francesa amb Maria Antonieta abans de la revolució. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia