La Jungla
Salvador Illa, aquest dimarts a TV3
Foto: Salvador Illa, aquest dimarts a TV3 | TV3
Televisió

TV3 s'ensorra amb l'entrevista a Illa (deu punts menys que amb Aragonès)

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Salvador Illa, aquest dimarts a TV3
Foto: Salvador Illa, aquest dimarts a TV3 | TV3

Salvador Illa ha estat entrevistat aquest dimarts a la nit en prime time a TV3. Un especial amb el cap de l'oposició, conduït per Ariadna Oltra, i que s'ha ensorrat en termes d'audiència només un mes després del programa amb el president Pere Aragonès.

Què en sabem? Amb Salvador Illa, TV3 ha obtingut aquest dimarts 86.000 espectadors i un 4,4% de quota de pantalla. Un resultat desastrós, tenint en compte que just abans de l'entrevista al líder del PSC el TN Vespre va fer la millor marca del dia amb 502.000 espectadors i un 23,7% de share.

En detall: Comparada amb l'entrevista a Pere Aragonès, les males dades de TV3 amb Salvador Illa són encara més flagrants. Amb el mateix format, el president de la Generalitat va ser seguit per 258.000 espectadors i un 13,3% de l'audiència, pràcticament deu punts més. Tot i això, també va patir una patacada de deu punts amb el TN Vespre.

A més, curiosament aquest dimarts hi ha hagut també les entrevistes a Alberto Núñez Feijóo i Oriol Junqueras a la televisió. Mentre que el líder del PP va ser seguit per 130.000 espectadors catalans (6,3%) a Telecinco, el president d'ERC va obtenir 14.000 espectadors catalans (3,6%) també a Telecinco.

Categoria: La Jungla