La Jungla
Marc Giró, en una imatge a la televisió
Foto: Marc Giró, en una imatge a la televisió | TVE
Televisió

TV3 canvia Marc Giró per una superfamosa per presentar La Grossa de Cap d'Any

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Marc Giró, en una imatge a la televisió
Foto: Marc Giró, en una imatge a la televisió | TVE

Com cada any per aquestes dates, TV3 es prepara per emetre el sorteig de La Grossa de Cap d'Any en directe. Un espai que ja és tradició per Nadal a la televisió pública, i que comptarà amb una nova presentadora.

Què en sabem? Si les edicions dels últims anys les ha conduït Marc Giró, acompanyat d'altres televisives com Laia Ferrer o Elisenda Pineda, l'edició de 2023 estarà presentada per una superfamosa que també ha tingut programa a TV3: Anna Simon.

En detall: L'estrena d'Anna Simon com a presentadora de La Grossa de Cap d'Any serà diumenge 31 de desembre a les 12:55 hores, i el programa s'emetrà en directe des de les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí.

A més, la tria d'Anna Simon ha estat molt ben pensada, ja que la de Mollet del Vallès torna properament a TV3 per presentar el seu nou reality sobre urbanites i pagesos El tros.

Per acabar: El mateix 31 de desembre, TV3 tancarà l'any amb les Campanades de Miki Núñez i Laura Escanes, que en les últimes hores ja ha donat algun detall del vestit que durà per acomiadar el 2023 amb els espectadors.

Categoria: La Jungla