La Jungla
Gemma Ruiz, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Gemma Ruiz, en una imatge de les xarxes socials | Twitter
Televisió

Gemma Ruiz deixa TV3 per sorpresa i anuncia nova feina: "Fa vertigen"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Gemma Ruiz, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Gemma Ruiz, en una imatge de les xarxes socials | Twitter

Gemma Ruiz ha deixat TV3, després de 25 anys als serveis informatius. Tot just abans d'acabar 2023, la periodista de Sabadell va anunciar per sorpresa un canvi total de vida.

Què en sabem? Gemma Ruiz comença 2024 deixant enrere la seva vida de periodista, i anuncia que a partir d'aquest any provarà "la vida d'escriptora" a temps complet. La reportera deixa la televisió per dedicar-se únicament a escriure, una carrera que va començar el 2016 i per la qual ja té un Premi Sant Jordi.

Què diu Gemma Ruiz? La periodista anuncia que marxa de la seva "segona casa, escola i família", i que "fa vertigen" enfrontar-se a la nova vida que ha triat, tot i que la decisió és meditada, ara que ja ha escrit tres llibres.

D'on venim? El 2016, Gemma Ruiz va publicar la seva primera novel·la Argelagues, el 2020 va publicar la seva segona obra Ca la Wenling, i el 2022 va ser Premi Sant Jordi amb el seu tercer llibre Les nostres mares, que també va ser el llibre de ficció més venut durant la diada de Sant Jordi 2023.

Reaccions: L'anunci de Gemma Ruiz ha agafat per sorpresa espectadors i companys periodistes. Entre els missatges d'afecte que ha rebut hi ha els dels seus companys de TV3 Carles Costa, Marta Viladot, Xavi Rossinyol, Elisenda Pineda o Fàtima Llambrich.

Categoria: La Jungla