La Jungla
Corona britànica

VÍDEO: Kate Middleton anuncia que té càncer

Temps de lectura: 3 minuts

Kate Middleton ha anunciat aquest divendres a la tarda que té càncer i que s'està sotmetent a un tractament de quimioteràpia.

Què en sabem? Ho ha confirmat ella mateixa en un vídeo que ha publicat a les xarxes socials. 

  • La princesa de Gal·les ha explicat que el càncer es va descobrir després de l'operació de cirurgia abdominal abdominal del gener.  
  • La dona del príncep Guillem d'Anglaterra ha assenyalat que el diagnòstic de la malaltia l'ha mantinguda, des d'aleshores, allunyada de l'agenda pública de la família reial britànica.
  • Middleton ha agraït les mostres de suport rebudes. 

Vídeo. El missatge ha estat enregistrat a Windsor, on la princesa resideix, i arriba després de setmanes d'especulacions sobre el seu estat de salut.

Traducció i transcripció

“Voldria aprofitar aquesta oportunitat per agrair-los personalment tots els meravellosos missatges de suport i comprensió mentre em recuperava de la cirurgia.

Han estat un parell de mesos increïblement difícils per a tota la nostra família, però he tingut un equip mèdic fantàstic que m'ha cuidat molt bé, per això els estic molt agraïda.

Al gener, em vaig sotmetre a una cirurgia abdominal important a Londres i en aquell moment es va pensar que la meva condició no era cancerosa. La cirurgia va ser exitosa. Tot i això, les proves posteriors a l'operació van trobar que hi havia càncer.

Per tant, el meu equip mèdic em va recomanar que em sotmetés a un tractament de quimioteràpia preventiva i ara em trobo a les primeres etapes d'aquest tractament.

Per descomptat, això ha estat un gran xoc, i en William i jo hem estat fent tot el possible per processar i gestionar això de forma privada pel bé de la nostra jove família. Com podeu imaginar, això ha portat temps. M'ha suposat temps haver de recuperar-me d'una cirurgia més gran per poder iniciar el meu tractament.

Però, el més important, ens ha suposat temps explicar-ho tot a George, Charlotte i Louis d'una manera apropiada per a ells, i assegurar-los que estaré bé.

Com els he dit: estic bé i m'estic enfortint cada dia per concentrar-me en les coses que m'ajudaran a curar la meva ment, el meu cos i l'esperit.

Tenir en William al meu costat també és una gran font de consol i tranquil·litat. Igual que l'amor, el suport i l'amabilitat que molts de vostès han mostrat. Significa molt per a tots dos. Esperem que comprenguin que, com a família, ara necessitem una mica de temps, espai i privadesa mentre completo el meu tractament.

La meva feina sempre m'ha brindat una profunda sensació d'alegria i espero tornar quan pugui, però ara com ara he de concentrar-me a recuperar-me del tot.

En aquest moment penso també en tots aquells, les vides dels quals s'han vist afectades pel càncer. Per a tots els que enfronten aquesta malaltia, en qualsevol de les seves formes, no perdin la fe ni l'esperança. No estan sols". 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Regne Unit