Meteo i Serveis
Interior d'un tren de Rodalies
Foto: Interior d'un tren de Rodalies | Ajuntament de Barcelona
Rodalies

Nou dia d'incidències a Rodalies: afectacions a tres línies

Temps de lectura: 2 minuts
Interior d'un tren de Rodalies
Foto: Interior d'un tren de Rodalies | Ajuntament de Barcelona

Caos a Rodalies amb un nou dia amb incidències a diferents línies de la xarxa ferroviària. Les afectacions provoquen retards a les línies R2, R11 i R3. 

Per què és important? Els usuaris de Rodalies pateixen setmana rere setmana les incidències a la xarxa de Rodalies. Retards, cancel·lacions de trens i altres afectacions formen part de la no normalitat del servei de trens. 

Situació actual: Aquest dimarts al matí fins a tres línies pateixes afectacions que provoquen retards i el mal funcionament dels trens a Catalunya. 

  • Una avaria a les instal·lacions entre Ripoll i Sant Quirze de Besora afecta a la circulació dels trens a la línia R3 en aquest tram. Segons Rodalies, s'està treballant per habilitar un servei alternatiu en el tram on no circulen els combois. 

  • Des de primera hora del matí, se circula en via única entre El Clot i Montcada Reixac, fet que provoca retards de més de 30 minuts en les línies R2 nord i R11. 
  • Aquesta última incidència és provocada per falta d'alimentació elèctrica i tècnics d’Adif s’han desplaçat al punt per procedir a la reparació de l’avaria. 

D'on venim: De moment, aquesta setmana la xarxa de Rodalies ha patit incidències cada dia. Aquest passat dilluns, fins a tres línies van patir retards a causa d'una avaria en una infraestructura d'Adif. 

  • Els trens de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies van circular amb demores de més de 20 minuts per culpa d'una avaria d'infraestructura a l'estació d'Arc de Triomf de la capital catalana.
  • L'avaria es va detectar aquest passat diumenge a la nit, però els retards es van notar a partir de la primera hora del dilluns. 
Categoria: Meteo i Serveis