Meteo i Serveis
Tren de Rodalies
Foto: Tren de Rodalies | Twitter / @trenscat
Rodalies

Retards de 30 minuts a Rodalies que empitjoren la situació del trànsit

Actualitzat: Dimarts, 6 de febrer de 2024. 11:15
Temps de lectura: 1 minut
Tren de Rodalies
Foto: Tren de Rodalies | Twitter / @trenscat

Una avaria provoca retards de més de mitja hora a diferents línies de la xarxa de Rodalies a Catalunya. 

Actualització: Passades les 11:00 del matí, els tècnics d'Adif han pogut reparar la incidència i les línies afectades comencen a recuperar de forma progressiva les freqüències i horaris habituals. 

Què en sabem? Segons informa Rodalies, una incidència entre les estacions de Plaça Catalunya i Fabra i Puig de Barcelona provoca retards a la xarxa ferroviària catalana. 

  • Les línies afectades són l'R1, R3, R4, R12 i RG1. 

Situació actual: Els trens de les línies afectades circulen fora del seu horari habitual i en alguns casos poden superar els 30 minuts de retard. 

  • Tècnics d'Adif estan treballant per solucionar la incidència.

  • A l'R1 s'ha reprogramat el servei i passen dos trens per hora i sentit. A més, alguns dels trens circularan desviats per Passeig de Gràcia. 

A més: Els retards a la xarxa de trens catalana provoca l'empitjorament del tràfic per carretera. Aquest dimarts, diferents mobilitzacions i protestes del sector agrícola estan col·lapsant les carreteres catalanes. 

  • Diverses vies principals de Catalunya estan tallades per les manifestacions. Trànsit recomana informar-se de l'estat de les carreteres abans de sortir cap al destí i canviar les rutes habituals.