Món Global
La Casa Blanca
Foto: La Casa Blanca | Europa Press
Estats Units

Cocaïna a la Casa Blanca: els agents investiguen com ha pogut entrar-hi

Temps de lectura: 2 minuts
La Casa Blanca
Foto: La Casa Blanca | Europa Press

Les proves de laboratori realitzades a la substància trobada diumenge a la Casa Blanca han donat positiu en cocaïna, segons un portaveu del Servei Secret.

Context: La detecció d'aquesta pols blanca a l'ala oest de la Casa Blanca va obligar a evacuar part de l'edifici diumenge a la nit.

  • En un primer moment no es va especificar que la substància era cocaïna i ara les proves ho han confirmat.

En detall: La substància va ser localitzada a prop de l'entrada de la planta de l'ala oest, un lloc per on acostumen a passar les visites guiades pel personal de la Casa Blanca.

  • De fet, segons han informat va ser trobada on es demana als visitants que deixin els seus telèfons mòbils abans d'entrar al recinte.

Els fets: Aquesta troballa per part dels agents del Servei Secret, va provocar una breu evacuació de l'edifici que va ser descrita com a "tancament per prevenció".

  • A les xarxes socials els van difondre imatges dels carrers acordonats i del dispositiu policial desplegat entorn de la residència oficial del president nord-americà.
  • En el moment de l'incident, el president Joe Biden i la seva família no hi eren, perquè estaven a la residència oficial de Camp David.

Què esperar? Els agents estan investigant qui va poder introduir la cocaïna a la Casa Blanca.

  • El Servei Secret ha dit que confia arribar fins al fons de la qüestió i han detallat que la substància "va ser localitzada en una zona amb molt de moviment de persones", l'ala oest, una àrea per on passen visitants i també membres del personal.
Categoria: Món Global