Món Global
Angus Cloud a la premier d''Euphoria'
Foto: Angus Cloud a la premier d''Euphoria'
Mort

Mor Angus Cloud de la sèrie 'Euphoria', als 25 anys

Temps de lectura: 2 minuts
Angus Cloud a la premier d''Euphoria'
Foto: Angus Cloud a la premier d''Euphoria'

L'actor protagonista d'una de les sèries més exitoses de l'última dècada, ha perdut la vida a l'edat de 25 anys. 

Què en sabem? La família d'Angus Cloud ha comunicat la mort de l'actor en un comunicat. Famós per participar en la sèrie Euphoria d'HBO, i tenir un dels papers protagonistes, Cloud ha mort aquesta passada matinada. 

  • La família no ha volgut explicar la causa de la mort.
  • Tot i que encara no hi ha cap mena d'informació sobre la seva mort, el jove actor havia fet públic anteriorment els seus problemes amb la salut mental, agreujats per la mort del seu pare tan sols fa una setmana.

En detall: "És amb la tristesa més gran que vam haver d'acomiadar-nos d'un ésser humà increïble. Com a artista, amic, germà i fill, Angus va ser especial per a tots nosaltres de moltes maneres. La setmana passada va enterrar el seu pare i va lluitar intensament amb aquesta pèrdua. L'únic consol que tenim és saber que Angus ara està amb el seu pare, qui era el seu millor amic", diu el comunicat.

  • "Angus va parlar obertament sobre la seva batalla amb la salut mental i esperem que la seva mort pugui ser un recordatori per a altres que no estan sols i no han de lluitar sols en silenci", expliquen els familiars. 
  • "Esperem que el món el recordi pel seu humor, riure i amor per tots", afegeix la família i demanen "privadesa en aquest moment, ja que encara estem processant aquesta pèrdua devastadora". 

Què diuen? La sèrie d'HBO, amb la qual l'actor va saltar a la fama, també ha lamentat la mort de Cloud amb un missatge: "Estem increïblement tristos d'assabentar-nos de la mort d'Angus Cloud. Era immensament talentós i una part estimada de la família d'HBO i Euphoria. Expressem el nostre més sentit pesem als seus amics i familiars en aquest difícilment moment". 

Context: El jove actor va néixer a Oakland (Estats Units) l'any 1998. Va saltar a la fama amb el seu paper de Fezco a Euphoria, un traficant de drogues, però amb bon cor que es preocupava pels seus amics.