Món Global
La vaca, refugiada a l'interior de la botiga
Foto: La vaca, refugiada a l'interior de la botiga | X / @BILD
Viral

A Alemanya, una vaca fuig de la pedicura i es refugia a l'interior d'una botiga

Temps de lectura: 2 minuts
La vaca, refugiada a l'interior de la botiga
Foto: La vaca, refugiada a l'interior de la botiga | X / @BILD

Anècdota protagonitzada per una vaca a la població alemanya de Drolshagen. Un granger va decidir portar l'animal a la ciutat a netejar-li les peülles i la pedicura no va sortir com estava previst. 

Per què és important? A la vaca no li van agradar gens els plans que el seu amo tenia per a ella i va decidir escapar-se i amagar-se dins una botiga local dedicada a la construcció. Les imatges del mamífer refugiat dins l'establiment han estat captades per les càmeres de seguretat, publicades pel diari alemany Bild i virals a les xarxes socials. 

Què en sabem? La visita de la vaca a la ciutat es devia inicialment a la voluntat del propietari de portar-la al ferrador perquè li tallés les peülles. 

  • L'animal en va aconseguir escapar i, per amagar-se, va poder escollir entre dues opcions: la botiga de moda nupcial 'Lorelei' o l'establiment de ferreteria, fusteria i pintura 'Farbhaus Schulte' on, finalment, va acabar. 
  • El mamífer va entrar al negoci i la porta es va tancar de cop i va quedar atrapat sense que en pogués tornar a sortir per si sol. 
  • Quan la dependenta va veure l'animal, va trucar al seu marit, sorpresa.
  • Al principi ell no es va creure la seva dona i va anar a comprovar-ho amb els seus propis ulls.  

Al final, amb l'ajuda de policies i pagesos, el propietari de la vaca va aconseguir tranquil·litzar l'animal i posar-lo en un camió per a bestiar. 

Vídeo

Context. Drolshagen és una ciutat ubicada a la bonica regió muntanyosa de Sauerland al sud-est de l'estat federat de Renània del Nord-Westfalia. 

Categoria: Món Global