Món Global
La policia als voltants del consulat iranià de París
Foto: La policia als voltants del consulat iranià de París | BFMTV
França

Detingut un home que amenaçava d'immolar-se al consolat iranià a París

Temps de lectura: 1 minut
La policia als voltants del consulat iranià de París
Foto: La policia als voltants del consulat iranià de París | BFMTV

La Policia de França ha detingut aquest divendres un home que havia ingressat poc abans del migdia a l'edifici del Consolat iranià a París afirmant que portava explosius i amenaçava d'immolar-se.

Els fets. La Brigada de Recerca i Intervenció de la Policia francesa (BRI) s'ha desplegat als voltants del Consolat iranià després que un testimoni a la zona alertés de la presència d'un home sospitós a l'interior de l'edifici.

  • L'individu porta un cinturó explosiu i ha amenaçat d'activar-lo.
  • Finalment, les autoritats han detingut el sospitós, que s'ha entregat voluntàriament a la policia, recull BFMTV.
  • La Prefectura de Policia parisenca havia fet una crida a la població perquè evités la zona, prop de la plaça del Trocadero.
  • De fet, les autoritats han suspès temporalment la circulació de les línies 6 i 9 del Metro a les parades properes a la plaça del Trocadero, al districte 16 de la capital i davant de la Torre Eiffel, de l'altra banda del riu Sena.

En detall. L'home està sota custòdia del BRI, que també està analitzant el vehicle on ha arribat aquest matí al Consolat iranià.

  • D'acord amb la Prefectura de Policia, s'estan fent investigacions a l'interior de la seu diplomàtica.

Context. Aquest incident es produeix en un context marcat per les tensions entre l'Iran i Israel, que els últims dies han intercanviat atacs sobre els seus territoris, el més recent aquesta mateixa matinada quan diversos dons israelians han estat llançats sobre Esfahan, al centre de l'Iran.

Seguirà ampliació...

Categoria: Món Global
Etiquetes: França Terrorisme