Open Melon
Foto: | Generalitat de Catalunya
Govern

Una ex de 8tv substitueix Ignasi Genovès, cessat del Govern amb Jofre Llombart

Barcelona.
Foto: | Generalitat de Catalunya

Ignasi Genovès ha estat cessat aquest dimarts com a director general de Difusió de la Generalitat, número 2 de Jofre Llombart, que també ha deixat el Departament d'Economia i Hisenda arran de la trencadissa entre ERC i Junts per Catalunya. El lloc de Genovès l'ocuparà a partir d'ara Eva Pomares, excol·laboradora de 8tv.

Per què és important? Pomares serà la número 2 del nou secretari de Difusió, que decideix la concessió de publicitat institucional als mitjans de comunicació. Fins ara l'àrea de Llombart i Genovès formava part de Departament d'Economia i Hisenda, amb Jaume Giró al capdavant, tot i que amb els darrers canvis a la Generalitat la secretaria de Difusió quedarà integrada a la conselleria de Presidència que pilota Laura Vilagrà.

Qui és Eva Pomares? Periodista de professió, Pomares ha estat col·laboradora de 8tv en programes històrics de la cadena com 8 al dia, i més recentment a OpinaCat. També ha fet de tertuliana a TV3 i Catalunya Ràdio. Tot i que la major part de la seva trajectòria professional és a El Punt Avui (1996-2022).

Qui és Ignasi Genovès? Per la seva banda, Ignasi Genovès es va estrenar com a director general de Difusió el juny de 2021, fa poc més d'un any, amb l'entrada de Llombart al Departament. Un càrrec que ja havia exercit fins el 2018. També ha estat president de l'Agència Catalana de Notícies.

Per últim: En un extens fil de Twitter, Llombart també s'ha acomiadat de la secretaria de Difusió aquest dilluns.

  • "M'emporto una experiència inoblidable, molt aprenentatge, quatre quilos menys i alguna nova amistat".
  • "He intentat aportar el meu coneixement professional per ajudar la Generalitat a explicar-se més i millor"
  • "He procurat fer una aposta pels nous canals de comunicació —Twitch, TikTok, Tinder i Grindr—, he vetllat per les sinèrgies amb els mitjans i he volgut ser sensible amb els de proximitat".
  • "Per damunt de tot, he mantingut un compromís insubornable amb la llengua catalana. Espero haver estat a l'alçada de tot plegat. Molta sort i encerts al nou secretari".
Categoria: Open Melon
Etiquetes: 8TV Generalitat