Open Melon
Foto: | Ciutadans
Ajuntament de Barcelona

Cs expulsa un regidor per autoproclamar-se president del partit a Barcelona

Foto: | Ciutadans

El grup municipal de Ciutadans (Cs) de Barcelona ha denunciat un motí del regidor Paco Sierra amb Noemí Martín per desbancar la presidenta de Cs a la capital catalana, Luz Guilarte. 

Per què és important? Ciutadans està en descomposició total i prova d'això és la batussa interna i el descontrol entre les seves files a Barcelona.

En profunditat: Segons el partit, Sierra ha registrat un escrit amb el qual s'autoproclamava president de la formació a Barcelona i reconfigurava el partit nomenant Martín com a portaveu de la formació. D'aquesta manera, s'apartava a Luz Guilarte del lideratge de Cs a Barcelona.

  • Cal recordar també que Guilarte va ser nomenada alcaldable sense procés de primàries i amb el vistiplau del líder del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa.

D'altra banda: Ciutadans a Barcelona ha iniciat el procés d'expulsió de Sierra acusant-lo d'"intentar integrar-se a altres llistes electorals d'altres formacions" i ha lamentat la seva "falta de compromís".

A més: L'executiva taronja ha reiterat la seva confiança per Guilarte com a presidenta i única alcaldable a les eleccions del maig del 2023 a la capital catalana.

D'on venim? La jubilació fa uns mesos del regidor de Ciutadans, expresident de la Diputació de Barcelona i exalcalde de l'Hospitalet, Celestino Corbacho (72 anys), va deixar un gran buit de poder entre les files de Ciutadans de Barcelona.

Categoria: Open Melon
Etiquetes: Barcelona Ciutadans