Open Melon
El candidat del PSC a Barcelona
Foto: El candidat del PSC a Barcelona | Europa Press
Operació Catalunya

Collboni recupera el fals compte de Trias a Suïssa: "És culpable de corrupció"

Temps de lectura: 1 minut
El candidat del PSC a Barcelona
Foto: El candidat del PSC a Barcelona | Europa Press

El candidat del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha jugat brut i ha tornat a ressuscitar el fals compte bancari de Xavier Trias a Suïssa. 

Per què és important? Les acusacions de corrupció contra Trias van fer-li perdre l'alcaldia el 2015. Més tard es va saber que el compte bancari era fals i formava part de l'Operació Catalunya.

En profunditat: Collboni ha acusat Trias de corrupció en un moment on s'està destapant que l'Operació Catalunya va pretendre influir els resultats polítics al país per acabar amb l'independentisme.

  • El cap de llista del PSC a Barcelona ha preguntat què li fa "més vergonya" al cap de llista de Junts, Xavier Trias: si formar part del partit independentista "més radicalitzat", o que una "culpable de corrupció" presideixi aquesta formació.

Context: El diari El Mundo, el 2015, va destapar un fals numero de compte bancari que se suposava que Trias tenia a Suïssa. La llavors candidata a l'alcaldia de Barcelona i ara alcaldessa, Ada Colau, va basar la seva campanya en un desgast constant contra Trias acusant-lo de corrupció. 

  • Finalment, el dirigent de Junts va perdre l'alcaldia, entre altres coses, per ser tacat per aquestes acusacions.

A més: Collboni s'ha tornat a dirigir a Colau i Trias: "Gràcies per intentar-ho, però ara em toca a mi". Al seu torn, l'alcaldessa i candidata a l'Hospitalet, Núria Marín, ha culpat el Govern de mirar els municipis "només per posar sancions" per la sequera.

Categoria: Open Melon