Open Melon
Víctor Francos
Foto: Víctor Francos | Wikimedia Commons
CSE

Víctor Francos deixa la presidència del CSD després de diverses polèmiques

Temps de lectura: 1 minut
Víctor Francos
Foto: Víctor Francos | Wikimedia Commons

Víctor Francos ha anunciat la seva renúncia al seu càrrec de president del Consell Superior de l'Esport (CSD) per "raons professionals".

Què ha dit? Francos ho ha anunciat en un moment en què "s'obre un període d'estabilitat a l'esport espanyol" amb l'inici d'una nova legislatura.

  • "Ens trobem a l'inici de la XV Legislatura i amb la formació d'un nou govern que obre un període d'estabilitat a l'esport espanyol", ha explicat l'expresident.
  • "Degut a la meva voluntat, ja expressada a la ministra Pilar Alegría, d'emprendre nous reptes professionals, és el moment que el CSD compti amb una persona al capdavant que assumeixi els nous reptes d'aquesta institució durant els pròxims quatre anys", ha assenyalat.

D'on venim? El ja expresident del CSD va arribar a la presidència el passat juny substituint a José Manuel Francos. En poc temps va haver d'enfrontar-se a la polèmica del petó forçat de Rubiales a Jennifer Hermoso.

  • Després dels fets i amb Rubiales fora del càrrec, va haver d'entomar les negociacions amb les campiones del món, quan es negaven a jugar amb la selecció fins que hi haguessin canvis.

Abans, va ser director del Gabinet del ministre de Sanitat i secretari d'Estat de Política Territorial i Funció Pública. També va estar envoltat per la polèmica de la compra de mascaretes per part del ministeri de Salvador Illa, que va tardar deu mesos a arribar.

  • Les més de 50 milions de mascaretes costaven el gener del 2021 una quarta part del preu abonat el març del 2020.
Categoria: Open Melon