Open Melon
Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Pamplona

Ayuso fa a Sánchez "responsable" de "vendre Pamplona al braç polític d'ETA"

Temps de lectura: 1 minut
Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha censurat la moció a l'Ajuntament de Pamplona i ha assegurat que el president espanyol Pedro Sánchez "ha venut la ciutat al braç polític d'ETA" i que "haurà de respondre davant la història". 

Per què és important? El PSOE ha donat avui l'alcaldia de Pamplona a EH Bildu després de la moció de censura contra UPN. 

Què diu? Isabel Díaz Ayuso ha afirmat que el que està succeint és "corrupció moral".

  • "No vull que aquests criminals tornin a Espanya al 1936, no vull que aquesta gent es quedi amb Espanya", ha assenyalat Ayuso mentre mostrava una portada d'un diari en la qual s'informava de l'assassinat del regidor d'UPN a Pamplona, Tomás Caballero.
  • "Que els espanyols mai oblidin que Sánchez va vendre Pamplona al braç polític d'ETA, igual que va vendre davant Junts la justícia i la policia, la història d'Espanya, la igualtat davant la llei entre tots els espanyols", ha dit. 
  • "Recordin com Sánchez està venent la dignitat i la prosperitat de tots a canvi d'uns anys o uns mesos més a la Moncloa", acabava Ayuso. "Ho pagarem durant dècades". 

Per acabar: Ayuso ha volgut reafirmar que el govern de Pedro Sánchez és "comunista" i que entre els seus socis hi ha figures com la de Yolanda Díaz, "militant del Partit Comunista de carnet".