Open Melon
Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram
Fórmula 1

VÍDEO: La fulminant resposta d'Ayuso quan li pregunten si convidarà a Sánchez a l'F1

Temps de lectura: 1 minut
Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials
Foto: Isabel Díaz Ayuso en una foto de les seves xarxes socials | Instagram

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va anunciar ahir amb gran orgull la presentació de l'F1 a la capital en un parell d'anys. 

Per què és important? Madrid organitzarà el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 des del 2026 i fins al 2035. El Mundial de la competició més gran de l'automobilisme torna a Madrid després de 40 anys. 

Què diu? En una entrevista a la COPE, van preguntar-li a la presidenta regional si pensava convidar a les carreres al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. 

  • "M'agradarà convidar les autoritats que estiguin en aquell moment, i espero que no sigui Pedro Sánchez", afirmava contundent Ayuso. 
  • "Convidaré a qui estigui a la presidència de Govern, i tant de bo sigui Alberto Núñez Feijóo. I si no, a ell perquè és veritat que m'agradaria que el president del meu país estigués en un esdeveniment d'aquestes característiques”.
  • Cal tenir en compte que la carrera a Madrid es farà efectiva d'aquí a un parell d'anys, el 2026, i s'estendrà al llarg d'un període de deu anys fins al 2035. 
  • L'alegria i la forma de celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques a Madrid és important per a Ayuso. "Madrid està preparada per albergar esdeveniments així sense comprometre el centre de la ciutat".