Open Melon
Pedro Sánchez a 'El Rojo Vivo'
Foto: Pedro Sánchez a 'El Rojo Vivo' | La Sexta
Eurovisió

Sánchez defensa 'Zorra' a Eurovisió: "A la 'fatxosfera' li hauria agradat tenir el 'Cara al sol'"

Temps de lectura: 1 minut
Pedro Sánchez a 'El Rojo Vivo'
Foto: Pedro Sánchez a 'El Rojo Vivo' | La Sexta

El president espanyol, Pedro Sánchez, no deixa passar cap oportunitat per atacar a l'oposició. Ho ha fet, fins i tot, defensant la cançó 'Zorra', interpretada pel duo Nebulossa i escollida per representar Espanya al Festival d'Eurovisió.

Què ha dit? "Jo entenc que a la 'fatxosfera' li hagués agradat tenir el 'Cara al sol', però a mi m'agrada més aquest tipus de cançons", ha afirmat Pedro Sánchez en una entrevista a La Sexta.

  • Així mateix, ha assegurat que “el feminisme és just, però també pot ser divertit”.
  • "Al final està parlant de coses que jo crec que compartim una àmplia majoria de dones i homes. És la igualtat real i efectiva entre homes i dones", ha assenyalat. 

D'on venim? La cançó es va convertir ahir en la vuitena més escoltada a Espanya a la plataforma Spotify i és un cant feminista a favor de l'apoderament de la dona.

  • La lletra té frases com: "Si surto sola sóc la 'zorra', si em diverteixo la més 'zorra', si allargo i se'm fa de dia, sóc més 'zorra' encara,  quan aconsegueixo el que vull ('zorra, zorra'). Mai és perquè ho mereixo, i encara que m'estigui menjant el món, no es valora ni un segon”.