Open Melon
L'alcalde de Fontanar, Víctor San Vidal
Foto: L'alcalde de Fontanar, Víctor San Vidal
Polèmica

Graven un alcalde insultant una treballadora municipal: "Ets tonta, la vergonya de la família"

Actualitzat: Divendres, 8 de març de 2024. 09:27
Temps de lectura: 2 minuts
L'alcalde de Fontanar, Víctor San Vidal
Foto: L'alcalde de Fontanar, Víctor San Vidal

Un vídeo publicat a les xarxes socials fa saltar totes les alarmes a Fontanar, a Castella la Manxa. Polèmica pels insults i les vexacions de l'alcalde del municipi a una treballadora de l'ajuntament.

Què en sabem? L'alcalde de Fontanar, Víctor San Vidal, protagonitza un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials. En el vídeo, s'escolta com el polític profereix insults i crits desmesurats a una treballadora municipal. 

  • L'alcalde, de la formació municipalista 'Entre todos Fontanar', insulta en diverses ocasions a una treballadora de la Casa de la Juventud del poble de la província de Guadalajara. 

En detall: En el vídeo, que dura menys d'un minut, s'escolta com l'alcalde insulta repetidament a la treballadora, titllant-la de "subnormal" o "retardada mental".

  • Uns insults que se sumen a més paraules despectives: "Ets tonta", "te n'aniràs al puto carrer" o "ets la vergonya de la família". 

Què diu? Després de la polseguera que ha aixecat el comportament de l'alcalde, finalment ha acabat dimitint. El passat 6 de març, a causa de la polèmica viral, l'alcalde va publicar un comunicat al seu perfil d'Instagram. 

  • El protagonista del vídeo assegura sentir-se penedit "profundament i sincerament". A més, diu que "els qui em coneixen saben que aquest comportament no és propi de mi i que el meu caràcter és profundament pacífic, tolerant i respectuós".
  • L'alcalde s'excusa al·legant que els fets del vídeo, que van tenir lloc el passat diumenge, van ser una cosa "absolutament excepcional".
  • Segons l'alcalde, aquesta situació es va produir per "estrès acumulat i extrema tensió nerviosa que porta arrossegant des de fa temps, a causa de la gran càrrega de treball i responsabilitats". 
  • San Vidal ha explicat que ha demanat ajuda als Serveis de Salut Mental del municipi i que li han donat la baixa temporal a causa de l'estrès.
  • L'alcalde a més, apunta que ha demanat perdó a l'afectada i assegura que aquesta el va perdonar. Segons el dirigent polític, la relació amb la víctima dels seus insults és molt bona i des de fa anys. 
Categoria: Open Melon