Open Melon
Risto Mejide i Óscar Puente
Foto: Risto Mejide i Óscar Puente | Twitter
Televisió

Tens enfrontament entre Risto Mejide i Óscar Puente: "li dedico el programa, ministre"

Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide i Óscar Puente
Foto: Risto Mejide i Óscar Puente | Twitter

El presentador televisiu, Risto Mejide, i el ministre de Transport, Óscar Puente, han protagonitzat un enfrontament aquest dimecres a les xarxes socials després que es fes pública la denúncia de la Fiscalia a la parella d'Isabel Díaz Ayuso.

Què s'han dit? Tot ha començat amb un vídeo en què un usuari d'X, antic Twitter, acusa Mejide i el seu programa de "sortir al rescat" d'Ayuso "quan la corrupció l'envolta pels cinc costats".

  • El ministre ha citat aquest tweet amb una captura de pantalla on es pot llegir que la nova directora de Comunicació de Madiaset ha estat quatre anys treballant al govern d'Ayuso.
  • "Així s'entén tot molt millor", ha indicat Puente acompanyant la imatge.

Resposta. El presentador no ha tardat a donar una resposta a Puente:

  • "Quan no els agrada el que dius, quan ni poden ni saben donar explicacions per la pudor del cas Koldo, quan no balles al so de la Moncloa per la parella d'Ayuso (a qui critiquem diàriament per les seves decisions polítiques), en definitiva quan es queden sense arguments, fan l'única cosa que els queda: llançar-te al tuiter gran per intentar desacreditar-te. Ministre, el programa d'avui va per vostè. Gaudeixi'l”, ha assenyalat Risto.

A més. La discussió entre tots dos ha anat encara més enllà amb la resposta del ministre de Transports.

  • "Espero que expliquis la trucada de Miguel Ángel Rodríguez d'ahir al teu cap de continguts. I com us va traslladar que s'havia de defensar Ayuso. A mi no m'espanta cap 'matón' per gaire programa de televisió que tingui. Amb mi punxes en os", ha replicat Puente.

Categoria: Open Melon