Open Melon
Fotomuntatge
Foto: Fotomuntatge
Podem

Pablo Iglesias obre un bar per rojos a Madrid: 'Fidel Mojito' i 'Ché daiquiri'

Temps de lectura: 2 minuts
Fotomuntatge
Foto: Fotomuntatge

L'exvicepresident del govern espanyol i exlíder de Podemos, Pablo Iglesias, s'endinsarà al món de l'hostaleria. Ja feia temps que es parlava i ara els rumors s'han fet realitat.

Què en sabem? Segons ha avançat La Vanguardia i ha publicat el mateix Pablo Iglesias a les xarxes socials, l'exvicepresident obrirà un bar a Madrid, concretament al barri madrileny de Lavapiés.

  • El rumor s'ha convertit en una realitat i aquest dimarts, 19 de març, Iglesias obrirà un bar amb un altre nom d’esquerres, la 'Taberna Garibaldi', en el número 8 del carrer Ave Maria.
  • Iglesias ha dit a l'esmentat rotatiu que el negoci el muntarà amb el poeta i escriptor Sebastián Fiorilli i el cantautor i poeta, Carlos Ávila.

En detall: Al local s'oferirà menjar local, beguda i també trobades culturals i, fins i tot, algun concert acústic.

  • A la carta a què ha tingut accés La Vanguardia, s'ofereixen "històries acompanyades d'un bon plat", amb entrants com la insalata Garibaldi, pastes, entrepans, plats vegans, així com torrades i postres.
  • Els còctels també tenen un paper rellevant amb noms com, Marcos Margarita, Fidel Mojito o Ché daiquiri, entre d'altres.

El nom. La Brigada Garibaldi, en què Iglesias s'ha inspirat per posar nom al seu nou bar, van ser brigadistes principalment italians que va participar en la defensa de la Segona República espanyola durant la Guerra Civil a Espanya.

  • El Batalló Garibaldi ret homenatge al militar, revolucionari i polític italià Giuseppe Maria Garibaldi (1807), un dels principals líders de la Unificació d'Itàlia.
  • A més d'operacions a la zona nord de Madrid i zones d'Aragó, el seu paper més destacat el va tenir a la batalla de l'Ebre.2.​

D'on venim? En una entrevista al seu canal R(e)d, Iglesias ironitzava amb les mesures de seguretat que haurien de preveure per evitar actes vandàlics.

  • “Haurem de posar-hi una tanca forta perquè no ens ho cremin les fatxes”. "A algun lloc hauran d'anar els pobres de Bildu per sortir a les nits. Aquests gasten molts diners, amb això financem el restaurant".
Categoria: Open Melon