Opinió
Ramon Grau
OPINIÓ

Benvinguts

En primer lloc, donar la benvinguda a tot l'equip que fa possible aquest nou mitjà, Principal, que s'afegeix a les diverses opcions mediàtiques que tenim per informar-nos del que passa al nostre país. Principal ho fa amb noves formes gràfiques i d'usabilitat molt creatives i visuals, tenint molt clar davant la pluja excessiva de missatges, el temps que tenim i el que fem avui a l'hora d'informar-nos, que és majoritàriament des dels dispositius mòbils.

Principal ho fa amb noves formes gràfiques i d'usabilitat molt creatives i visuals, tenint molt clar davant la pluja excessiva de missatges, el temps que tenim i el que fem avui a l'hora d'informar-nos, que és majoritàriament des dels dispositius mòbils

Benvinguts, doncs, i benvinguts a l'AMIC, l'entitat que aplega la gran majoria de mitjans escrits tant en suport paper com digital dels territoris de parla catalana, la majoria de proximitat. Avui passem dels cinc-cents mitjans i això demostra la gran diversitat del nostre model comunicatiu. Aquesta riquesa territorial és un exemple d'una vitalitat i d'una manera de fer de la nostra societat civil. No són moments fàcils pel nostre sector: la crisi de la publicitat tradicional, els canvis dels hàbits de lectura i la proliferació i multiplicitat de canals, fa que hàgim de reinventar-nos constantment.

Avui passem dels cinc-cents mitjans i això demostra la gran diversitat del nostre model comunicatiu. Aquesta riquesa territorial és un exemple d'una vitalitat i d'una manera de fer de la nostra societat civil

El canvi ja forma part de les nostres vides i per això la innovació, la formació constant i tenir l'antena posada en tot allò que es fa arreu del món, les noves tendències de comunicar és avui més necessari que mai, i aquí l'AMIC fa aquest paper d'acompanyament tan necessari. No vull desaprofitar aquesta nova finestra per manifestar una vegada més que des de les administracions hi ha d'haver una ferma aposta pels mitjans propis que són els que sempre han estat al costat del país i de la gent. Un ric patrimoni que cal preservar. Principal se suma a aquesta riquesa i ho hem de celebrar.

Categoria: Opinió
Etiqueta: Mòbil