Política
Eleccions municipals

Rufián ja és alcaldable a Santa Coloma: "Donaré els meus millors anys"

El portaveu d'Esquerra Republicana (ERC) al Congrés, Gabriel Rufián, ha estat ratificat aquest matí com a cap de llista dels republicans a Santa Coloma de Gramenet per unanimitat.

Per què és important? Rufián, que és una de les figures més mediàtiques d'ERC, encapçalarà la llista dels republicans per destronar els socialistes de l'alcaldia. El PSC hi porta governant des del 1991, des del 2009 amb l'alcaldessa Núria Parlon.

En profunditat: El diputat d'Esquerra liderarà la llista que vol "consolidar" i "avançar" un projecte de 8 anys, "ambiciós, útil i de canvi profund a la ciutat".

  • Rufián compaginarà aquesta nova tasca amb el càrrec de portaveu al grup parlamentari republicà al Congrés dels Diputats.

Què ha dit? Rufián ha atès als mitjans per valorar l'anunci de la seva candidatura.

  • "Estic decidit a donar els millors anys de la meva vida".
  • "Apel·lo als votants amb valors republicans que considerin que ja n'hi ha prou d'un PSOE que es pensa que la ciutat és seva".
  • També ha assegurat, sobre la ruptura del Govern: "Són moments greus, a ERC no li tremolarà el pols".

A més: En una entrevista a 'El Periódico' ha assegurat que renunciarà a qualsevol compensació per la seva feina a la ciutat i que no acumularà "càrrecs ni riquesa". També ha afirmat que el seu objectiu és aportar a Santa Coloma els seus sis anys d'experiència a Madrid i condicionar el PSC en el consistori.

Categoria: Política
Etiquetes: ERC Eleccions