Política
Foto: | 8TV
Junts

Turull es desmarca de l'alcalde de Premià de Dalt pel fitxatge de Desokupa

Foto: | 8TV

El secretari general de Junts, Jordi Turull, s'ha desmarcat aquest dilluns de l'alcalde de Premià de Dalt, també de Junts, arran de la contractació de l'empresa Desokupa amb l'objectiu de combatre les ocupacions al municipi.

Què diu? El líder dels independentistes s'ha distanciat d'aquesta decisió en una entrevista aquest matí a Ser Catalunya.

  • "Jo no els hauria contractat".
  • Preguntat pel periodista si Junts ara va del bracet de l'extrema dreta, el dirigent ho ha negat i ha emplaçat a la resta de formacions que tampoc parlin "amb segons quina dreta" sense especificar a qui es referia.

Tot i això, Turull ha descartat prendre cap mesura contra el regidor Josep Triadó, argumentant que "el 99%" restant del seu treball com alcalde, diu, té molt bona acceptació entre els veïns de la localitat del Maresme.

D'on venim? La contractació d'aquesta empresa dedicada a executar desnonaments extrajudicials i vinculada a l'extrema dreta va provocar una forta polèmica, dures crítiques i la petició de la dimissió de l'alcalde per part d'ERC. 

A més: Aquest dissabte, el regidor Triadó (Junts) va anunciar al programa Fax de 8TV que deixava de contractar la polèmica organització

  • La citada empresa va celebrar la polèmica i el ressò que va provocar als mitjans aquesta notícia. De fet, va oferir els seus serveis a l'Ajuntament de Premià de Dalt de franc. 
Categoria: Política
Etiquetes: Jordi Turull Junts