Política
Jordi Turull en el programa 'Ànimes'
Foto: Jordi Turull en el programa 'Ànimes' | 8tv
Junts

Jordi Turull rep l'alta hospitalària: el primer missatge després de patir un infart

Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Turull en el programa 'Ànimes'
Foto: Jordi Turull en el programa 'Ànimes' | 8tv

El secretari general de Junts, Jordi Turull, rep l'alta hospitalària després de patir un infart i estar ingressat durant uns dies.

Què en sabem? El dirigent de Junts ha compartit un missatge a les seves xarxes socials anunciant que torna a casa després de passar gairebé quatre dies ingressat a l'hospital a causa de patir un infart. 

  • Turull ha estat operat dos cops i es recupera favorablement de les intervencions que li han practicat a l'Hospital Bellvitge de Barcelona.

Què diu? El primer missatge del secretari general de Junts després de rebre l'alta hospitalària ha estat en agraïment al personal sanitari que l'ha tractat. 

  • "Torno a casa després d’uns dies ingressat amb immensa gratitud per les mostres de suport rebudes", ha escrit Turull. 
  • "Vull agrair a tot el personal de l’hospital Moisès Broggi, el Servei d'Emergències de Catalunya i l'Hospital Bellvitge la seva enorme professioanlitat i l'excel·lent tracte rebut. Gràcies a tots, per tant!".

En detall: En un comunicat del partit, també s'ha anunciat que Turull es reincorporarà "progressivament en els pròxims dies" a les seves tasques i funcions. 

D'on venim? Aquest dilluns, el secretari de Junts va ingressar a l'hospital després de patir un infart. El dirigent de Junts es trobava en una reunió del partit a Sant Feliu de Llobregat quan s'ha començat a trobar malament. 

  • Dilluns li van practicar amb èxit un cateterisme i es recuperava a l'UCI de l'Hospital.

En detall: El líder de Junts, de 57 anys, és el secretari general del partit de Carles Puigdemont des del 2022. Turull va ser condemnat en el judici del procés i va passar més de tres anys a la presó. 

  • El juny del 2021 va ser indultat pel govern espanyol de Pedro Sánchez.
  • Turull és el principal negociador de Junts per la llei d'amnistia. 
Categoria: Política