Política
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr
Govern espanyol

Feijóo: "Sánchez dimiteix com qui se'n va de pont; és un espectacle digne d'un adolescent enfadat"

Temps de lectura: 2 minuts
El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo
Foto: El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo | Flickr

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha comparegut aquest dijous després que el president espanyol, Pedro Sánchez, hagi anunciat que anul·la la seva agenda per a "reflexionar" i decidir si "val la pena" continuar al capdavant del govern espanyol.

Què diu? Feijóo ha acusat el president de Govern espanyol de "deixament de funcions": "Ha dit que es pren cinc dies per pensar en si mateix però fa cinc anys que fa el mateix. ¡Ja n'hi ha prou!", ha exclamat el líder popular. "Cap espanyol no pot abandonar les seves obligacions, i molt menys ho pot fer ell", afegeix. 

  • "Diversos anys de president i Sánchez encara no ha entès que la institució més important d'Espanya són els ciutadans", critica Feijóo, que continua carregant contra el president: "Un president digne de la nostra nació no ens sotmet a la xafogor internacional com la que estem vivint". 
  • El dirigent popular li recorda a Sánchez "que no pot dimitir com aquell que se'n va de pont" i l'acusa de "muntar un espectacle digne d'un adolescent perquè li vagin darrere i li diguin que no marxi i que no s'enfadi".
  • A més, Núñez-Feijóo assegura que ser president és "saber gestionar les situacions incòmodes" i assegura que "no hi ha dues Espanyes enfrontades sinó un president enfrontat a la justícia i la premsa lliure".

En profunditat: El líder popular ha aprofitat per dir que "molt espanyols que no han votat el PP no se senten representats i volen obrir una nova etapa" i afirma que a Espanya hi haurà aviat un president que actuï amb "maduresa".

  • "Anomeni el que ens anomeni, podem dir moltes coses. Però hi ha una realitat: hi ha una sèrie d'investigacions judicials que afecten el seu Govern, el seu partit, i a ell".
  • Feijóo recorda que des de l'any 2022 hi ha una investigació oberta per la Guàrdia Civil, Anticorrupció i per l'Audiència Nacional amb alguns detinguts que esquitxen alguns ministeris i al PSOE per lucrar-se dels diners públics. 

Per acabar: Feijóo ha dirigit les seves paraules directament contra Sánchez: "Ser president d'Espanya, és clar que val la pena. Només que no a qualsevol preu ni de qualsevol manera. La pregunta no és si val la pena, és si val la pena fer-ho com vostè."