Política
Moment en què arrenquen cartells
Foto: Moment en què arrenquen cartells | X / @ArranVilanova
Eleccions catalanes

Desenganxada de cartells electorals: La CUP i Arran li fan la campanya a Aliança Catalana

Temps de lectura: 1 minut
Moment en què arrenquen cartells
Foto: Moment en què arrenquen cartells | X / @ArranVilanova

Com la resta de formacions polítiques, la nit de dijous a divendres Aliança Catalana ha iniciat la campanya electoral amb la tradicional enganxada de cartells.

Per què és important? Alguns no han durat ni 24 hores als carrers perquè els han arrencat. Les accions propagandístiques de diversos moviments polítics contraris als de Sílvia Orriols sembla que aniran a més a mesura que s'acosti el 12M i tenint en compte que gairebé totes les enquestes publicades fins ara li pronostiquen opcions reals de representació al Parlament de Catalunya. 

Què en sabem? Mentre tots els partits que concorreran a les eleccions catalanes enganxaven i penjaven cartells durant la nit, la CUP i Arran s'han dedicat a desenganxar els d'una formació en concret: Aliança Catalana. 

  • L'extrema esquerra independentista ha arrencat i estripat les imatges de representants de la formació com Sílvia Orriols, candidata a la Presidència de la Generalitat, o Lluís Areny, candidat per la circumscripció de Barcelona. 
  • A Vilanova i la Geltrú, Arran ha gravat l'acció i l'ha publicada a les xarxes socials. 

D'altra banda, Aliança Catalana acusa la CUP d'haver fet el mateix a Vic a través d'un vídeo que el secretari d'organització del partit, Oriol Gès, ha publicat a X (Twitter). 

Amb detall. L'encartellada d'Aliança Catalana s'ha desplegat per tot el territori, amb punt d'inici a ciutats com Ripoll, Vic, Olot, Girona, Manlleu, Barcelona, Terrassa, Lleida, Tarragona o Tortosa.