Política
La consellera Ester Capella en una imatge a la polèmica publicació
Foto: La consellera Ester Capella en una imatge a la polèmica publicació | X / @territoricat
Eleccions catalanes

Junts avisa ERC que el Govern se salta la llei electoral a les xarxes socials

Temps de lectura: 1 minut
La consellera Ester Capella en una imatge a la polèmica publicació
Foto: La consellera Ester Capella en una imatge a la polèmica publicació | X / @territoricat

Una publicació a les xarxes socials per part del Departament de Territori ha cridat l'atenció d'alguns usuaris i responsables polítics per ser inadequada en temps de campanya. 

Per què és important? La llei electoral prohibeix "al·lusions a les realitzacions o als assoliments obtinguts pels poders públics, que utilitzi imatges o expressions coincidents o similars a les utilitzades a les seves pròpies campanyes per alguna de les entitats polítiques concurrents a les eleccions". 

Què en sabem? El regidor i portaveu de Trias per BCN, Jordi Martí, ha compartit la piulada de Territori indicant que "aquests anuncis estan prohibits durant la campanya electoral". 

  • A la publicació del Govern s'hi diu el següent: "Licitem la construcció d'un centre de formació aeronàutica i d'una residència a l'Aeroport de Lleida-Alguaire: 3.000 m2 i 140 estudiants". 
  • S'acompanya el text amb tres fotografies on apareix la consellera Ester Capella. 
  • A més, la publicació inclou un enllaç per accedir a una extensa nota de premsa amb tots els detalls sobre aquest nou centre de formació aeronàutica. 
  • Altres usuaris també han volgut alertar ERC que aquest tipus de publicitat institucional no està permesa en campanya electoral. 

Categoria: Política