Societat
Foto: | Cedida per Mossos d'Esquadra
Tribunals

Dues detingudes en un prostíbul per drogar i robar a clients

Foto: | Cedida per Mossos d'Esquadra

Dues encarregades del prostíbul "Mónica" de Sant Andreu de la Barca han estat detingudes per, suposadament, drogar als clients i fer despeses amb les seves targetes bancàries. Se les acusa de diversos delictes d'estafa i contra la salut pública.

Per què és important? La submissió química amb finalitat criminal acostuma a tenir per objectiu l'agressió sexual o el delicte econòmic. 

  • Els casos més habituals en què s'utilitza aquest mètode són els d'agressió sexual: 3 de cada 10 persones agredides sexualment a Barcelona presenten sospita de submissió química.

Com? Les dues encarregades del local haurien aprofitat que eren les úniques que servien copes per posar diversos fàrmacs a les begudes dels clients.

  • Quan les capacitats cognitives dels clients estaven afectades, haurien agafat les seves targetes bancàries i començat a fer càrrecs fraudulents.

Què van trobar? En el registre del prostíbul, els Mossos van trobar una caixa rere la barra que posava "Dormir" i que contenia fins a deu tipus de fàrmacs diferents, la majoria per tractar l'ansietat.

  • També hi havia una llibreta amb els números PIN de les targetes de diversos clients.

Què diuen? Els investigadors van explicar que les víctimes reconeixien haver perdut la noció del temps i s'havien trobat malament.

  • No recordaven res després de prendre la consumició i es llevaven amb càrrecs no autoritzats, de diferents quantitats, fets en un període molt curt de temps.

Categoria: Societat
Etiqueta: Robatori