Societat
Foto: | ACN
Successos

Cinc detinguts acusats de 12 robatoris amb força a domicilis de Tarragona

Foto: | ACN

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes, d'entre 20 i 45 anys, com a presumptes autors d'almenys 12 robatoris amb força a cases habitades del Camp de Tarragona, a més d'un delicte de pertinença a grup criminal, segons ha informat la policia catalana en un comunicat.

Què sabem? Els robatoris es van produir entre el 10 de juny i el 7 de novembre i, segons calculen els investigadors, dels habitatges es van endur un botí de més de 60.000 euros en efectiu i objectes per valor de més de 50.000 euros. Principalment, els robatoris es van fer en urbanitzacions de Reus i Mont-roig del Camp (Baix Camp).

  • Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar presó per a quatre dels detinguts i llibertat amb càrrecs per al tercer.

A més: Segons informen els Mossos, els detinguts no dubtaven a fer diversos robatoris en un mateix desplaçament. La policia considera que el 'modus operandi' del grup denotava una gran especialització.

  • Els investigadors van determinar que els detinguts van centrar la seva activitat principalment durant l'època estival, quan la probabilitat de trobar habitatges buits era major. A més, feien estudis previs dels domicilis.

Al detall: Les detencions es van fer el passat 23 de novembre i els Mossos van escorcollar tres domicilis i un magatzem de Tarragona i un altre domicili a Vila-seca (Tarragonès). S'hi van trobar joies, una quinzena de rellotges, aparells inhibidors i detectors de freqüència, una pistola detonadora i diners en efectiu.

Categoria: Societat
Etiquetes: Successos Robatori