Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Succés

Presó per l'home que va agredir sexualment una dona segrestada a Terrassa

Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

El jutjat de violència sobre la dona de Terrassa ha acordat aquest dijous presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte agressor sexual d'aquesta localitat detingut dues vegades en dues setmanes, totes dues per fets similars.

Per què és important? L'home va ser detingut ahir pels Mossos d'Esquadra per detenció il·legal, maltractaments i intent d'agressió sexual, dues setmanes després que ja l'haguessin arrestat per retenir i agredir sexualment una jove en una barraca.

Què sabem? El jutjat de Terrassa ha acordat presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte agressor sexual detingut dues vegades en dues setmanes, totes dues per fets similars.

  • En la causa concreta que li ha comportat la privació de llibertat se l'investiga pels delictes de maltractament, amenaces, detenció il·legal i agressió sexual.

Context: El 6 de desembre la policia va alliberar a una noia que portava desapareguda des de finals de novembre i que es trobava segrestada a una cabana a Terrassa. 

  • La noia feia dies que havia desaparegut i és la família qui va advertir els Mossos de qui la podia tenir retinguda.
Categoria: Societat