Societat
Instant en què l'home segresta la seva germana a Múrcia
Foto: Instant en què l'home segresta la seva germana a Múrcia | Policía 24
Successos

VÍDEO: Així va ser el segrest d'una dona que va acabar a trets amb els GEO

Instant en què l'home segresta la seva germana a Múrcia
Foto: Instant en què l'home segresta la seva germana a Múrcia | Policía 24

Un testimoni del segrest a Múrcia la passada nit de Nadal va enregistrar amb el seu mòbil el moment en què l'home empenta la seva germana dins d'un cotxe i fuig del lloc. 

D'on venim? El 24 de desembre, un home va segrestar la seva familiar, la va amenaçar de mort i es va atrinxerar amb una pistola de perdigons en una casa del municipi de Molina de Segura.

El motiu: Alguns testimonis van assenyalar que els germans mantenien una disputa per la custòdia d'un menor. L'home, que patia problemes psicològics, va ser arrestat 24 hores després de l'inici del segrest i un jutge va decretar presó provisional en un mòdul psiquiàtric.

Què en sabem? El compte d'Instagram Policia 24 ha publicat fa unes hores la seqüència dels fets:

  • Les imatges mostren l'home empentant la germana al maleter del cotxe en un aparcament. Se sent la víctima cridar i intentant que el seu germà no tanqui la porta. Una segona dona s'apropa al vehicle per darrere i obre el maleter per intentar que la víctima fugi. 
  • Diverses persones observen atònites tota l'acció que dura uns 30 segons. Finalment, el cotxe abandona el lloc a tota velocitat.
  • En un segon finca, ja a la finca on l'home reté la dona, se senten diversos trets en l'enfrontament que van protagonitzar el segrestador i policies de la unitat especialitzada d'intervenció GEO de la Policia Nacional.

En detall: Durant l'intercanvi de trets, l'home va ferir al cap d'un policia, que va poder reduir-lo amb l'ajuda d'un gos entrenat.

  • Un agent expert en negociació amb segrestadors va intentar fins a l'últim minut evitar una intervenció policial.
  • Un centenar de policies van intervenir en aquest operatiu per alliberar la dona, un fet que es va produir quan el seu segrestador es va despistar durant uns instants.

Per acabar: L'home es troba a la presó a l'espera de ser jutjat per un delicte de segrest i d'intent d'homicidi. 

 

 

Categoria: Societat