Societat
El Morad, en un concert
Foto: El Morad, en un concert | ACN
Morad

Detingut el raper Morad per amenaçar de mort un policia de l'Hospitalet

Temps de lectura: 2 minuts
El Morad, en un concert
Foto: El Morad, en un concert | ACN

El raper Morad ha estat detingut un altre cop a l'Hospitalet de Llobregat, en aquest cas per amenaçar de mort un policia de la Guàrdia Urbana de la segona ciutat de Catalunya.

Què en sabem? El cantant va ser detingut després d'una discussió amb uns guàrdies sobre un conflicte de trànsit. El noi havia aparcat malament el seu cotxe i la Urbana va avisar la grua perquè se l'emportés. 

  • Aquesta decisió va enfadar molt el cantant de trap que hauria amenaçat de mort un dels policies, fet que va provocar la seva detenció.
  • Els agents van traspassar el noi als Mossos d'Esquadra que van deixar-lo en llibertat en comprovar que es tractava d'un delicte menor i que existeix arrelament i tampoc hi ha risc de fuga.

Què diu? Principal ha tingut accés a la declaració davant dels Mossos, on el cantant nega els fets i descriu l'episodi com una "discussió normal per una qüestió de tràfic". 

  • "En cap moment va passar res d'això", assegura taxatiu el raper, que deixar clar que "no coneix absolutament de res" al policia al qual presumptament va denunciar. 

Al detall: La detenció va tenir lloc a la plaça Europa, una zona residencial acomodada, a uns metres de casa seva. Quan va triomfar al món de la música, Morad es va mudar a aquesta zona de la ciutat i va abandonar la Florida, el barri que l'ha vist créixer i que és l'escenari dels seus videoclips.

Situació actual: Aquell episodi va suposar l'obertura d'un procés judicial per un delicte de desordres públics. Ara se li ha de sumar un altre per amenaces d'aquest dijous.

D'on venim? No és el primer ni el segon cop que Morad té problemes amb la policia i la justícia. 

  • El març de 2022 va ser absolt en un judici per un robatori amb força a Barcelona. 
  • La Guàrdia Urbana l'ha enxampat en diverses ocasions conduint sense carnet, que actualment tampoc té.
Categoria: Societat