Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra
Successos

Detenen a Sant Andreu de la Barca una cuidadora de gent gran per robar i estafar

Temps de lectura: 2 minuts
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat) una cuidadora per furtar i estafar la dona gran de qui tenia cura.

Què va fer? La detinguda es va apropiar de joies, diners en efectiu i va utilitzar la targeta bancària de la dona de tercera edat per a compres personals sense cap mena d'autorització, segons informa el cos policial.

Al detall: Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir la setmana passada la cuidadora, de 52 anys, com a presumpta autora dels delictes de furt continuat i estafa bancària a persona d'edat avançada.

  • L'arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.

En profunditat: La investigació va començar el gener quan la parella de la víctima va denunciar als Mossos que havien desaparegut diners en efectiu que tenien guardats a casa, unes setmanes després que contractessin la cuidadora per motius de salut.

  • El denunciant també va manifestar que, després, van detectar uns càrrecs indeguts realitzats amb la targeta de la seva parella a una població veïna. En aquell moment va posar els fets en coneixement de la resta de la família i la cuidadora va deixar de treballar a la casa.
  • Aleshores van fer un repàs més exhaustiu de les pertinences de la víctima i es van adonar que també faltaven les joies d'or.

A més: Els investigadors van buscar les joies sostretes pels possibles canals legals de venda i van localitzar un total de quatre vendes fraudulentes. Els Mossos van fer constituir un reconeixement fotogràfic de les joies venudes i el denunciant les va reconèixer com les peces robades.

 

Categoria: Societat
Etiqueta: Successos