Societat
Captura de pantalla del video on apareix Cecilio G
Foto: Captura de pantalla del video on apareix Cecilio G | @gerona_vox
Vox

Cecilio G ataca militants de Vox a cops de puny a Lloret

Temps de lectura: 2 minuts
Captura de pantalla del video on apareix Cecilio G
Foto: Captura de pantalla del video on apareix Cecilio G | @gerona_vox

El traper Cecilio G ha protagonitzat una nova polèmica després d'agredir a cops de puny a un militant de Vox a Lloret de Mar i la seva candidata, segons denuncia la formació.

Què en sabem? Els fets van tenir lloc aquest diumenge al passeig Jacint Verdaguer de Lloret de Mar durant la diada de Sant Jordi. El músic passejava amb la seva xicota quan tots dos van començar a increpar les persones que es trobaven en una carpa de Vox.

  • Van insultar els militants del partit d'extrema dreta, entre els quals es trobava la candidata del partit a l'alcaldia, Mar Coque.

Què han dit? 

  • "Sou espanyols vosaltres? Perquè feu fàstic. La gent homosexual existeix! Els immigrants existeixen, fills de puta!", escridassava la noia. 
  • "Ets una puta, una bitch, no mires per ningú", cridava el Cecilio G.

Què han respost?

  • Vox Girona ha denunciat els fets amb un missatge a Twitter acompanyat del vídeo del moment. "Urgent: Agressió a la nostra candidata per Lloret de Mar, Mar Coque Hernando i al seu equip municipal. Els agressors ja han estat identificats pels Mossos i la Policia Local"

En detall: Els afectats van denunciar la parella a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes per un delicte contra els drets i les llibertats públiques i per lesions lleus.¡, segons informa la policia a Principal.

D'on venim? Es tracta de l'última polèmica del cantant, que en el passat ja ha causat diverses polèmiques amb el seu comportament erràtic.

  • El 2022, durant la celebració del festival Sónar a Barcelona va ser detingut per agredir un vigilant de seguretat i un mosso d'esquadra.
  • Durant l'època dura de la pandèmia, el novembre de 2020, el noi de 29 anys va publicar una foto on presumia de viatjar en metro sense mascareta.

 

 

 

Categoria: Societat
Etiquetes: VOX Girona Música