Societat
Escena d'un crim acordonat pels Mossos d'Esquadra
Foto: Escena d'un crim acordonat pels Mossos d'Esquadra | Marc Trilla / Europa Press
Successos

Un mort i una ferida greu en un tiroteig en un bar de Sant Roc a Badalona

Temps de lectura: 2 minuts
Escena d'un crim acordonat pels Mossos d'Esquadra
Foto: Escena d'un crim acordonat pels Mossos d'Esquadra | Marc Trilla / Europa Press

Un home ha mort i una dona ha resultat ferida greu en un tiroteig que ha tingut lloc al bar Serie1 Bar Dominicano del barri de Sant Roc de Badalona prop de la mitjanit d'aquest dijous 25 de maig. La policia, de moment, no parla de trets, si bé, diversos testimonis han explicat a l'ACN que en van sentir.

Per què és important? El barri de Sant Roc fa anys que denuncia dèficit de manteniment. Pobresa, crisi de l'habitatge, precarietat d'infraestructura, són només alguns dels problemes i circumstàncies que han portat a aquest barri de Badalona a acumular una taxa important de criminalitat.

Què en sabem? Els fets van tenir lloc prop de les 23 h de la nit, quan els agents van rebre un avís per les dues persones ferides de gravetat.

  • Un cop al lloc dels fets, els agents van constatar que hi havia un home mort i una dona greument ferida, que va ser traslladada a l'hospital. Tots dos presentaven signes de violència.
  • Alguns testimonis han assegurat a l'ACN que hi va haver un tiroteig, si bé, la policia no ho ha confirmat.
  • Els testimonis expliquen que una de les persones que hauria rebut trets és el propietari del bar on van passar els fets, el Serie1 Bar Dominicano. 
  • Un veí de l'immoble ha afirmat que poc després de les onze ha sentit tres trets.
  • Els Mossos i serveis sanitaris s'han adreçat al local o cap a dos quarts de dotze de la nit han tret una persona ferida en llitera.

A més, altres testimonis que eren al bar han explicat que l'autor dels fets ha entrat al local amb un casc de moto posat, ha disparat i tot seguit ha marcat.

  • Els veïns també relaten que es tracta d'un bar conflictiu on anteriorment ja hi havia hagut baralles, discussions i algun apunyalament.

Previsions: L'Àrea d'investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies. El cas es troba sota secret de les actuacions.

Categoria: Societat