Societat
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
Successos

Un tiroteig al barri de Llefià de Badalona acaba amb un hospitalitzat

Temps de lectura: 1 minut
Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Un home ha hagut de ser hospitalitzat amb ferides de caràcter lleu aquest divendres a la tarda a Badalona després que s'hagi produït un tiroteig al barri de Llefià.

Els fets: Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, cap a les tres de la tarda s'ha rebut un avís que informava de detonacions d'arma de foc a l'indret.

  • Agents del cos policial s'hi han adreçat i un cop al punt de l'incident han comprovat que hi havia hagut impactes de projectils a la façana d'un bloc.
  • Els Mossos també confirmen que hi ha hagut un ferit lleu hospitalitzat a Can Ruti, però ara com ara no han determinat si les lesions han estat provocades per arma de foc o no.
  • Un cop al lloc dels fets, els serveis d'emergència han hagut d'atendre un ferit, les lesions del qual no se sap si han estat causades per arma de foc.

En detall: En arribar al lloc dels fets, els Mossos d'Esquadra no han pogut trobar el presumpte autor dels fets, que havia fugit.

Què esperar? Els agents han comprovat que hi havia impactes de projectils a la façana d'un bloc de pisos i s'ha obert una investigació per aclarir els fets.

Seguirà ampliació...