Societat
Albert Cavallé en una foto del seu facebook
Foto: Albert Cavallé en una foto del seu facebook | facebook
Estafa

Ordre de cerca i empresonament per a l''estafador de l'amor'

Temps de lectura: 2 minuts
Albert Cavallé en una foto del seu facebook
Foto: Albert Cavallé en una foto del seu facebook | facebook

L'Audiència de Barcelona ha ordenat la crida, cerca i ingrés a presó d'Albert Cavallé, conegut com 'l'estafador de l'amor', per complir la pena de presó imposada per estafa continuada, furt i apropiació indeguda.

Per què és important? Cavallé té almenys unes 25 denúncies de dones que van ser enganyades, seduint-les per aconseguir diners d'elles. Ara, el tribunal demana buscar-lo per complir una pena per estafa i furt.

D'on venim? Fa un mes un jutjat penal ja el va fer buscar per no presentar-se a un judici sense justificació, però ara l'Audiència ordena als Mossos que el trobin per empresonar-lo i complir una pena ferma pactada per ell mateix al febrer de dos anys i tres mesos de presó.

En detall: Cavallé ja ha estat jutjat diverses vegades per estafar dones a qui demanava diners i no els els retornava i a qui feia creure que n'estava enamorat. En alguns casos ha estat absolt i en altres ja té condemnes, però encara no ha ingressat mai a presó.

  • Segons el diari El Periódico, Cavallé va ser condemnat el febrer passat a dos anys i tres mesos de presó per enganyar sis dones per quedar-se amb 68.500 euros, després que arribés a un acord amb la fiscalia i amb les denunciants.
  • Com que totes les parts hi estaven d’acord, la sentència dictada pel tribunal és ferma, és a dir, no admet recurs en contra, per la qual cosa l’estafador havia d’ingressar voluntàriament al centre penitenciari que ell elegís, però no s’ha presentat en cap.

A la pràctica: Tant l’acusació com el ministeri públic demanaven per a ell nou anys i deu mesos de presó per un delicte continuat d’estafa, un més de furt, apropiació indeguda i dos delictes d’obstrucció a la justícia. Finalment, va ser condemnat a dos anys i tres mesos.

Categoria: Societat
Etiquetes: Estafa Tribunals