Societat
Succés

En estat greu una embarassada després de ser atropellada: salven el nadó amb una cesària

Temps de lectura: 1 minut

La dona embarassada de nou mesos que va ser atropellada a Múrcia aquest diumenge per un vehicle que es va donar la fuga es troba en estat greu. 

Situació actual: Els serveis mèdics li van practicar una cesària d'emergència que va permetre extreure el seu fill viu.

  • Ara, però, la dona es troba en situació crítica a nivell neurològic després d'haver estat intervinguda de matinada, segons han informat fonts de la Conselleria de Salut.
  • "El nadó està bé, però la meva dona està acabada d'operar del cap i està molt malament. Continua dormint i no la pot veure ningú", ha informat el marit de la víctima a LaSexta.

D'on venim? Els fets van tenir lloc a les 23:45 de diumenge quan el Centre de Coordinació d'Emergències va rebre una trucada on s'alertava d'un atropellament.

  • El vehicle que va cometre l'atropellament va fugir després d'atropellar la dona embarassada que va quedar inconscient a terra.
  • Fonts pròximes a la investigació indiquen que els fets van tenir lloc en un pas de vianants sense semàfor i que la dona es trobava travessant en aquell moment.
  • L'impacte va desplaçar la dona atropellada fins a vuit o nou metres de distància.

En detall: Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de la Policia Local i una Unitat mòbil d'Emergències de la Gerència d'Emergències i Urgències Sanitàries. Llavors van traslladar la dona en estat molt greu a l'Hospital Clínic Universitari Virgen de la Arrixaca, a Múrcia.

Finalment: Fins ara, es desconeix l'autor dels fets i s'està investigant.

Categoria: Societat