Societat
Activistes de Femen Spain es manifesten davant d'una pancarta de Vox
Foto: Activistes de Femen Spain es manifesten davant d'una pancarta de Vox | Twitter / @FemenSpain
Agressió

Agredeixen una activista feminista quan es manifestava davant de la seu de Vox a Madrid

Temps de lectura: 2 minuts
Activistes de Femen Spain es manifesten davant d'una pancarta de Vox
Foto: Activistes de Femen Spain es manifesten davant d'una pancarta de Vox | Twitter / @FemenSpain

Un grup d'activistes de Femen s'han manifestat aquest dimarts a la tarda davant de la seu de Vox a Madrid, quan han estat agredides per un jove.

Què en sabem? Les activistes es trobaven al carrer davant de la seu del partit d'extrema dreta quan després de manifestar-se al crit de "Ens maten per ser dones", un jove ha sortit de la seu de Vox i ha llançat a terra la pancarta que duien les tres noies.

  • L'home ha intentat fer fora a les activistes i ha acabat arrossegant una de les joves pel terra del carrer.
  • Segons ha explicat la periodista de El Salto, Deva Mar, les tres activistes han estat identificades i també els periodistes que cobrien l'acte de protesta.
  • A més, segons indica la periodista, les dones de FemenSpain han estat retingudes pels agents en el lloc on s'ha produït l'acció fins a les vuit de la tarda.

En imatges: El moment dels fets ha estat capturat per la periodista de El Salto, Deva Mar Escobedo, qui ha compartit les imatges a Twitter.

En detall: La protesta s'ha dut a terme per tres activistes de Femen Spain que s'han manifestat a les 18:00 d'aquest dimarts amb una bandera espanyola on es podia llegir "negar el masclisme ens mata. Vox: el partit del terrorisme masclista".

Context: La violència de gènere té un paper important en la campanya que està duent a terme Vox per aquestes eleccions generals. El partit amenaça d'acabar amb les polítiques per combatre amb la violència de gènere i ha estat força crític amb la llei del 'només sí és sí'.